بازیابی حساب همکار
لینک بازیابی به ایمیلی ارسال میشود که قبلاً در تنظیمات امنیت حساب تأیید کردهاید. صرف ارسال درخواست، رمز فعلی را تغییر نمیدهد.
ورود همکارلینک بازیابی به ایمیلی ارسال میشود که قبلاً در تنظیمات امنیت حساب تأیید کردهاید. صرف ارسال درخواست، رمز فعلی را تغییر نمیدهد.